Tag rejsen endnu dybere

NYT Level 2

Når du har afsluttet De Ni Kraftfelter Level 1 uddannelsen, vil du have et godt kendskab til alle kraftfelter og indsigt i alle de grundlæggende redskaber. Du vil allerede have arbejdet med dig selv, have erfaret virkningerne og oplevet hvordan redskaberne og indsigten gør en forskel i dit liv.

På Level 2 får du mulighed for at integrere redskaberne og visdommen på et endnu dybere plan. Level 2 er en overbygning, hvor du både får en dybere indsigt i kraftfelterne og flere effektive redskaber.

Det nye Level 2 består af 4 undervisningsdage i løbet af 8 måneder. Det giver dig en helt unik mulighed for fortsat at arbejde med din personlige udvikling, og bygge videre på alt det du allerede har lært.

Modul 1

Persontyper og en dyb forståelse af hvordan du kan bruge dem aktivt i dit liv

Bussen (som er blevet nævnt et par gange) og del personligheder

 

Modul 2

Mål og motivation i vores liv – hvordan slipper vi de dybereliggende begrænsninger

Mening med livet

 

Modul 3

Kan ikke afsløres, da indholdet er fortroligt for at deltagerne får det optimale udbytte af dagen.

 

Modul 4

Følelsesmæssig Intelligens & skyggesider

 

Datoer:

Modul 1: 7. oktober

Modul 2: 2. december

Modul 3: 10. februar

Modul 4: 7. april

Pris:

Kr. 6.650 el. 4 x 1800,-kr. Aftales ved tilmelding.

Det praktiske. Vi starter 09.30 med rundstykker. Undervisningen starter kl. 10.00 - ca. 16.30/17.00

Sted: Marselis Boulevard 1, 8000 Aarhus C.

 

Det siger tidligere kursister om Level 2:

"På level 2 har Sagar på sin dybe, nærværende og healende måde givet sig god tid til at tage hånd om vores individuelle udfordringer. Dette har været meget lærerigt, hvad enten det var en selv, eller en anden på holdet der blev arbejdet med. Jeg ville ikke have været disse 9 kraftfulde dage foruden, da de har været medvirkende til, at jeg er kommet dybere ind i min substans og tættere på at være mig. Jeg er dybt taknemlig!" Bente

Fra god til fremragende

"De ni kraftfelter level 1 var en virkelig god kursusrække, som gav mig større indblik i egne psykologiske mekanismer og relationer til andre mennesker. Men på level 2 har Sagar taget os til nye niveauer. Efter level 2 står jeg med en meget værdifuld uddannelse, som jeg har stor gavn af i dagligdagen – både i private sammenhænge og i arbejdsmæssige situationer (lederjob i en lille virksomhed).

Det er en stor fordel på level 2, at kurset er lagt til rette med de samme ni emnefelter. Formen virker bekendt, men der kommer selvfølgelig nyt stof til, og vi når at komme mere i dybden med emnerne. Jeg oplevede at have lettere ved at tage nye udviklingsskridt og at arbejde dybere med nye erkendelser. Jeg har taget mange af uddannelsens teknikker og værktøjer til mig, så jeg møder livets udfordringer på en helt anden måde i dag, og bliver ikke stresset af at det hele går alt for hurtigt. Når man har gennemført level 2, sidder den nye viden meget bedre fast, og pludselig lagde jeg mærke til, at det var blevet en helt naturlig del af mig, at række ud efter mine nye værktøjer og bruge dem helt ubesværet i de relevante sammenhænge. Jeg synes selv, at jeg er blevet en mere autentisk leder, der på en ordentlig måde kan sige til og fra.

Sagar er en fremragende underviser og coach. Via undervisningen, deltagernes oplevelser og eksempler fra hendes eget liv viser hun sine kursister helt konkret, hvordan personligt drama og begrænsende overbevisninger kan skrælles af. Hun hjælper kursisterne med at danne et fundament af viden og forståelse, som vi kan placere alle mulige oplevelser ind på – som at hænge pynt på et juletræ. Livet kan i virkeligheden være meget enkelt og ægte, og Sagar er den bedste, jeg er stødt på, til at være vejviser i din videre personlige udviklingsproces." Annette Krogsoe, leder

Genialt fra start til slut

"Jeg er så glad for alt det jeg har lært fra start til slut. Livet bliver aldrig det samme igen, heldigvis! Sagar inspirerede altid og jeg kunne ikke investere bedre i min egen udvikling. Tak for turen med dig som rejseleder og for at du deler din visdom - det gør simpelthen verden til et bedre sted blot at se det sprede sig som ringe i vandet, og gøre så kæmpe en forskel for så mange, både her blandt mine egne kære og nære, men også fremover for dem vi alle på holdet kommer til at sende videre til. Genialt samlet og startet. Jeg skal nok gøre mit til at dele ud og give andre chancen for at se "lyset" og åbne deres hjerter. Sagar er en gudbenådet underviser. Puk Bonde, selvstændig