Imellem - Spirituel spændings roman

En opsigtsvækkende historie, som præsenterer læseren for en ny mening med livet.

Eva Back er på vej hjem fra en tre ugers forretningsrejse, og har efterladt sin fem årige søn hos ex-manden, da hendes fly styrter ned. Ulykken efterlader hende i koma, ude af stand til at respondere på lægernes eller hendes lille drengs forsøg på at få kontakt til hende. Men mens Eva krop ligger i koma, er hendes sjæl rejst til et sted kendt som In Between. En verden som svæver inde i skyerne over vores verden.
In Between er et midlertidigt hjem for mennesker som skal beslutte om de vil tilbage til deres liv på jorden eller de vil fortsætte til det næste niveau i deres udvikling. Det er et vidunderligt sted, fyldt med spirituel hjælp og moderne teknologi. Det er også et sted hvor mennesker står ansigt til ansigt med sig selv for første gang.
Da Eva ankommer til In Between er hun fuldkommen sikker i hendes sag: hun skal tilbage til sin søn hurtigst muligt. Men langsomt går det op for hende, at alt det hun troede om sig selv og sit liv, ikke er helt som hun forestillede sig. Og med denne erkendelse står det klart for hende at hendes valg bliver meget sværere end hun nogensinde havde troet.Imellem er en intens og tankevækkende roman. På samme tid er den også umådeligt underholdende.
Sagar Constantin har en rig fantasi og en strålende humor, og hun har brugt disse evner til at virkeliggøre In Between på en meget fascinerende måde.Historien er som en dyb meditation over livet og døden og samtidig en gribende historie om en kvinde som står ansigt til ansigt med den sværeste beslutning i sit liv.
IMELLEM er en historie som rører de store følelser i en. Den stiller skarpt på de valg vi træffer i vores liv, den måde vi prioriterer og glemmer at være til stede og leve vores liv mens vi har det. Det er en bog som kan provokere, men også ruske op i læseren på en kærlig måde.
Vi tør godt sammenligne IMELLEM med Den Niende indsigt og Alkymisten, for den har den samme evne til at tryllebinde læseren samtidig med at de får en stor portion selvindsigt.

Nu også som e-bog - klik her for at købe den

Klik her for at købe et signeret eksemplar af bogen

Du kan også betale med MobilePay på nr. 50302600. Husk også at sende en mail til info@sagarconstantin.dk med din bestilling

"En roman, der fænger med det samme. Vidunderligt sprog, vidunderlig stemning og så dragende, at man ikke er i tvivl om, at der er en verden deroppe"

UGEBLADET SØNDAG