fldsæfldsælfdks

På Neo Feng Shui rådgiveruddannelsen får du mulighed for at lære at mestre visdommen om omgivelsernes indflydelse på vi mennesker. Du lærer, hvordan du kan arbejde med indretning, farver og balance i et rum og dermed skabe den optimale forudsætning for trivsel og personlig udvikling.

Uddannelsen er en blanding af teori, øvelser og eksempler - alt sammen leveret i øjenhøjde og efterfølgende let at anvende i hverdagen.

På uddannelsen går vi også et skridt dybere, så du forstår, hvordan boligen og din psyke, dit helbred og din spiritualitet hænger sammen, samt hvordan du gennem boligindretningen kan påvirke ni helt essentielle livstemaer.

Neo Feng Shui er små ændringer med stor effekt.

Online uddannelsen

Du kan tage modulerne i dit tempo, når det passer dig. Alle moduler er optaget på video, og du får adgang til dem så snart du har betalt. Når du er færdig med et modul, har du mulighed for en 1:1 opfølgning med Sagar, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få feedback på dine opgaver via telefon.

Hvis du gerne vil høre mere, er du velkommen til at ringe 50 30 26 00 eller kontakte Sagar her

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på uddannelsen, dog anbefaler vi, at du læser “Neo Feng Shui” af Sagar. Alle, som deltager på uddannelsen får den nye udgave af "Neo Feng Shui" tilsendt ved tilmelding.

Start på uddannelsen i dag

Det er muligt at starte uddannelsen, når det passer dig! Alt du skal gøre er at sende en mail og fortælle, hvornår du ønsker at gå i gang. Når du påbegynder uddannelsen har du seks måneder til at gennemføre forløbet med mindre andet aftales. Tilmeld dig nu, klik her.

Prisen for ONLINE uddannelsen er kr. 19.500,- hvor det fulde beløb skal betales inden uddannelsen startes.

"Det som jeg elsker ved Neo Feng Shui er, at det er så let at forstå og praktisere. Der er ingen overtro, religion eller mystiske regler du skal forholde dig til. Det er baseret på sund fornuft. Igennem mine egne erfaringer med Neo Feng Shui i de sidste 16 år, ved jeg, hvad der skal til, for at du kan bruge visdommen og få den maksimale glæde af din viden.

Jeg kan ikke vente med at komme i gang, og glæder mig til at invitere dig med på rejsen ind i en verden, som åbnede mine øjne for 16 år siden og i dag er med til at berige mit liv, hver dag!"

Sagar

Udvikler og forfatter til bestselleren Neo Feng Shui

Tilmelding på 50 30 26 00

Pris 19.500,- kr.

Start når du vil

FAKTA OM NEO FENG SHUI

Neo Feng Shui blev udviklet i år 2000 da Sagar Constantin stiftede bekendtskab med den klassiske feng shui. Hun oplevede at brugen af visdommen havde taget en drejning, som både gjorde det kompliceret at bruge den og ofte også uden resultater. Derfor valgte hun at bringe visdommen tilbage til essensen og udviklede Neo Feng Shui. Neo Feng Shui tager udgangspunkt i den oprindelige essens fra feng shui. Gennem århundrede er feng shui blevet videregivet, og det har betydet at der er kommet religion, regler og overtro til. Neo Feng Shui er tilpasset den vestlige verden og tager udgangspunkt i det 2100 århundrede. I Neo Feng Shui er der fokus på trivsel, personlige udvikling og indretning. En af grundstenene i Neo Feng Shui er at forstå, hvordan du kan præge dit liv gennem farver og indretning og med bevidsthed hjælpe dig selv til at skabe de optimale rammer for et godt liv. I dag bliver Neo Feng Shui praktiseret over hele verden. Sagar Constantin har blandt andet holdt kurser i Rusland, Tyrkiet og her i Danmark. Hendes bog “Neo Feng Shui” er danmarks bedst sælgende bog om feng shui og den er desuden udgivet i Grækenland, Italien, Tyskland, Rusland og England.

Sagar Constantin

Marselis Boulevard 1

8000 Aarhus C

Telefon 50 30 26 00