Få mere glæde, lethed og succes i dit liv.

- Sagar Constantin

* Vil du have mere glæde, lethed og succes i dit liv?

* Vil du gerne finde din indre styrke og slippe lavt selvværd?

* Lær at stå fast og sætte grænser

Kom med på De Ni Kraftfelter uddannelsen, og lær de mest powerfulde redskaber til personlig udvikling.

Næste hold starter 8. september 2018 i Aarhus

Pris kr. 19.400,-

Mindre stress, højere selvværd og mere nærvær

Her på siden finder du: De Ni Kraftfelter-uddannelsenNeo Feng Shui rådgiver-uddannelsen, online kurser, foredrag og bøger, der er let anvendelige og leveret i øjenhøjde- alt sammen med fællesnævneren; personlig udvikling. Hvis du leder efter kurser målrettet til dig som medarbejder eller leder, skal du klikke her. 

Hvis du gerne vil forstå dig selv og de indre mekanismer, der styrer alle mennesker, men som desværre også kan spænde ben for dine ønsker, så er De Ni Kraftfelter-uddannelsen noget for dig. Det er en uddannelse, hvor du lærer de bedste redskaber til vedvarende personlig udvikling. Vi åbner op for årsagen til mange af de udfordringer som alle mennesker kan opleve - stress, lavt selvværd, bekymringer, opgivenhed, man dømmer sig selv for hårdt, saboterer sit eget liv eller vælger at bo alene - selvom man længes efter en at dele livet med - kort sagt så er det en uddannelse, som favner bredt og giver dig en indsigt og forståelse af dig selv og menneskerne omkring dig, som du ikke kan få andre steder.

Jeg har udviklet Neo Feng Shui, som er en måde, at bruge farver og indretning til at løfte din trivsel og målrettet påvirke områder af dit liv. Hvis du vil lære at bruge Neo Feng Shui i dit eget liv og eventuelt også vil arbejde professionelt med Neo Feng Shui, er det muligt at tage online Neo Feng Shui rådgiver-uddannelsen.

Kærlige hilsner
Sagar

BLOG