Få mere glæde, lethed og succes i dit liv.

- Sagar Constantin

Mindre stress, højere selvværd og mere nærvær

Her på siden finder du: De Ni Kraftfelter-uddannelsenNeo Feng Shui rådgiver-uddannelsen, online kurser, foredrag og bøger, der er let anvendelige og leveret i øjenhøjde- alt sammen med fællesnævneren; personlig udvikling.

Jeg har udviklet Neo Feng Shui, som er en måde, at bruge farver og indretning til at løfte din trivsel og målrettet påvirke områder af dit liv. Jeg holder både kortere online kurser og et længere kursus i Aarhus, og hvis du vil arbejde professionelt med Neo Feng Shui, er der Neo Feng Shui rådgiver-uddannelsen.

Hvis du gerne vil forstå dig selv og de indre mekanismer, der styrer alle mennesker, men som desværre også kan spænde ben for dine ønsker, så er De Ni Kraftfelter-uddannelsen noget for dig. Det er en uddannelse, hvor du lærer de bedste redskaber til vedvarende personlig udvikling. Vi åbner op for årsagen til mange af de udfordringer som alle mennesker kan opleve - stress, lavt selvværd, bekymringer, opgivenhed, man dømmer sig selv for hårdt, saboterer sit eget liv eller vælger at bo alene - selvom man længes efter en at dele livet med - kort sagt så er det en uddannelse, som favner bredt og giver dig en indsigt og forståelse af dig selv og menneskerne omkring dig, som du ikke kan få andre steder.

Kærlige hilsner
Sagar

Elsker du boligindretning og farver, og vil du lære at skabe et hjem, som støtter dig 100% ?

På dette intense, sjove og enormt lærerrige kursus lærer du at bruge din bolig til at skabe mere overskud og trivsel. Kurset varer to weekender. Læs om kurset her.

Næste kursus starter: 22. april i Aarhus.

Pris kr. 4.950,- (men kun frem til 10. april - herefter kr. 5.950,-)

* Vil du have mere glæde, lethed og succes i dit liv?

* Vil du gerne finde din indre styrke og slippe lavt selvværd?

* Lær at stå fast og sætte grænser

Kom med på De Ni Kraftfelter uddannelsen, og lær de mest powerfulde redskaber til personlig udvikling.

Næste hold starter 9. september i Aarhus

Pris frem til 28. august 14.900,- herefter kr. 19.500,-

EKSTRA BONUS til de hurtige. Tilmeld dig INDEN 30.6 og få en times GRATIS session med Sagar Constantin

BLOG