RINGEN

Ringen er en spirituel spændingsroman, som rører de store følelser, fyldt med overraskelser der efterlader læseren med et nyt perspektiv på livet.

Ringen handler om at stå fast og kæmpe for noget som er større end én selv. Den handler om at turde leve livet fuldt ud og se døden i øjnene. Bogen stiller skarpt på vores evne til at have tillid til os selv, tillid til at det vi mærker er rigtigt, og tillid til at vi træffer de mest hensigtsmæssige valg. Ringen tryllebinder læseren gennem den gribende fortælling om Evas udfordringer, fra hun er vågnet op i In Between som er et opsamlingssted inde i skyerne, for mennesker som dør pludseligt, til hun nu skal tilbage på Jorden på en mission, som fra starten kan synes håbløs. Læseren kommer med på en rejse hvor tillid, tro og kærlighed bliver sat på en umenneskelig stor prøve. Gennem Eva's rejse som Angela, kommer læseren til at se verden som de aldrig har oplevet den før.

I In Between tog Eva sit livs hidtil sværeste beslutning, at fortsætte på sin sjæls rejse frem for at vågne op af koma og leve videre med sin fireårige søn, Luke. Nu skal hun vende tilbage til Jorden som Angela, for at finde de to sidste medlemmer af en gruppe på syv, kaldet Ringen. Når alle syv medlemmer er samlet i In Between, kan de få adgang til en afgørende indsigt, som verden desperat har brug for. De har hver især båret på et brudstykke af denne visdom i årtusinder, - og ved at blive genforenet, kan de hjælpe verden med at vende dens negative og voldelige udvikling, til en positiv og konstruktiv udvikling, som vil resultere i, at mennesker over hele verden vil opleve et løft i deres livsværdier og kvalitet. Ringen fik adgang til denne indsigt da den var samlet for tusinde år siden, og det er første gang siden da, at den har været så tæt på at få samlet alle syv medlemmer igen.

Tilbage på Jorden vågner Angela op langt fra noget som hun kender. Den eneste kontakt hun har til In Between er hendes Skycon, en videoenhed som gør det muligt at kommunikere med In Between fra Jorden. Savnet efter at være sammen med sønnen Luke vokser eksplosivt, og tvivlen om hun har valgt rigtigt vokser tilsvarende i hende. Tilbage på Jorden dukker der også en tidligere bekendt fra In Between op, som uautoriseret har sendt sig selv tilbage til Jorden. Nu truer han med at afsløre In Between for verden - en afsløring som vil medføre en omfattende trussel for In Between, og forhindre Ringen i at få  tid nok til at gøre deres arbejde færdigt.

Hvis Ringen ikke samles nu, er det usikkert om det nogensinde vil lykkes. Angela har kun 42 dage til at finde de to sidste medlemmer og overbevise dem om, at de skal tage med hende til In Between. I de 42 dage på Jorden bliver Angela udfordret på sin livsopfattelse, sin tro og ikke mindst på sin retfærdighedsfølelse. Hun må overskride grænser inde i sig selv, som hun aldrig havde troet hun ville komme i nærheden af og må se sit verdensbillede smuldre.

Ringen er efterfølgeren til romanen "IMELLEM".

Sagar Constantin Bohnstedt (f. 1972) er i dag selvstændig, forfatter, foredragsholder, spirituel underviser og Neo Feng Shui Mester. Hun afholder kurser og uddannelse i personlig og spirituel udvikling, hvor hun uddyber de redskaber som Eva lærer i bøgerne. Sagar formår at bringe spiritualitet helt ned på jorden, og hun sætter ord på følelser og oplevelser som næsten alle kan genkende fra sig selv. Hendes evne til at arbejde med bevidsthed gør, at alle kan opleve et løft i deres liv og få mulighed for at udvikle sig til et højere niveau.

Uanset om du møder Sagar til et af hendes foredrag, kurser, eller læser en af hendes bøger, vil du mærke hendes varme humor og store kærlighed. Hun er en sand mester i at formidle så alle føler sig set og løftet. Hun deler altid gavmildt ud af sin store visdom og indsigt.

Tidligere har Sagar været vært og ekspert på DR1 programmet "Ryd op i dit liv", hvor over 600.000 seere fulgte hende hver uge. Hendes karriere startede på TV2 hvor hun arbejdede som producer. Senere udviklede hun konceptet Neo Feng Shui og er forfatter til bogen af samme navn.

Klik her for at købe et signeret eksemplar af bogen

Du kan også betale med MobilePay på nr. 50302600. Husk også at sende en mail til info@sagarconstantin.dk med din bestilling