Sagar Constantin

- ekspert i positive forandringer

Sagar Constantin er passioneret underviser og foredragsholder med speciale i personlig og spirituel udvikling. Hun deler ud af sin erfaring og indsigt gennem sine bøgerforedrag og uddannelser både til private og erhvervslivet.

Hun slog for alvor sit navn fast i danskernes bevidsthed i 2005, da hun udgav bogen ”Neo Feng Shui” som øjeblikkeligt strøg til tops på bestsellerlisterne. Året efter var hun vært og ekspert på DR1 programmet ”Ryd op i dit liv” hvor 600.000 seere fulgte hende hver uge.

Sagar er kvinden bag De Ni Kraftfelter uddannelsen. De Ni Kraftfelter giver effektive redskaber til at bryde uhensigtsmæssige mønstre og styrke livsfundamentet, så man opnår en vedvarende positiv personlig udvikling. På uddannelsen får deltagerne mulighed for at se deres liv på en helt ny måde. Sagar guider på sin ærlige og kærlige måde deltagerne til stor personlig og spirituel udvikling, som helt naturligt bliver en del af deres hverdag. Hun underviser i afgørende indsigter og redskaber, som er medvirkende til et liv med større lethed og glæde. Deltagerne melder alle om store positive forandringer i deres liv, som for eksempel mindre stress, højere selvværd og større livsglæde.

I forbindelse med udgivelsen af sin første spirituelle spændingsroman "Imellem – Living Between", valgte Sagar at forære 15.000 bøger væk. Hun har stået på gader i London, Los Angeles, San Francisco og flere større byer i Danmark og givet bogen til forbipasserende, med det eneste ønske, at folk kunne læse den og give den videre. Sagar er også forfatter til anden del af Living Between trilogien ”Ringen” og ”Neo Feng Shui på arbejdspladsen”. Hendes første bog ”Neo Feng Shui” er udgivet på fem sprog.

Sagar har sit eget kursuscenter - Trivsels Center Aarhus. Det er her hun skriver sine bøger, og har sin daglige gang. Hun har igennem de sidste femten år inspireret, underholdt og henrykket tusindvis af mennesker gennem sine foredrag, bøger, kurser og uddannelser. Sagar har en medrivende energi og smitter sit publikum med sit positive nærvær. På en motiverende og enkel måde formår hun at bringe stor visdom, spiritualitet og indsigt ned i øjenhøjde. Sagar underviser i kraftfulde redskaber, som er lette at integrere i en travl hverdag, og som giver varig udvikling og positiv forandring i en travl hverdag.

Essensen i alt hvad Sagar beskæftiger sig med, er at skabe en højere bevidsthed.