En uddannelse i

personlig udvikling,

der vil ændre dit liv

for altid


De Ni Kraftfelter uddannelsen

Er du træt af at bekymre dig og oplever du at tankerne ofte løber af med dig?

Vil du gerne finde indre styrke og slippe lavt selvværd, så du kan stå bedre fast i dig selv i enhver situation, uanset og det er overfor dine børn, kæreste, kollega eller chef?

Har du svært ved at sætte grænser (andre respekterer) og sige "nej"? Og oplever du, at det igen og igen er dig, som ender med de ekstra opgaver eller taget over for andre?

Kan du godt opleve, at du trækker dig ind i dig selv, hvis du bliver såret eller føler dig uretfærdigt behandlet, og måske har svært ved at ryste det af dig?

Længdes du efter mere indre ro og overskud til at håndtere hverdags situationer, uanset om det er med dine børn, kolleger, kæreste eller veninder?

Kan du godt glemme at prioritere dig selv og tænke, at din tid kommer... Men også mærke at du indimellem bliver sur og irriteret over, at du ikke når det du gerne vil.

Oplever du at du har mange gode ideer og tanker, men ikke får det sagt. At der er noget inde i dig, som holder dig tilbage. Vil du lære at slippe det og opleve en langt større frihed til at være dig?

Drømmer du om at være i nuet? (Og stå fast når du bliver udfordret)

De Ni Kraftfelter uddannelsen er bygget op omkring ni livstemaer, som er fundamentet for et sundt liv med positiv udvikling, bevidsthed og autenticitet. Det er disse ni kraftfelter som livet er baseret på, uanset om vi er bevidste om det eller ej. Vi kan i løbet af vores liv forholde os til livstemaerne i kraftfelterne på mange forskellige måder, og alligevel opleve at vi stadig sidder fast i gamle handlemønstre, bliver udfordret med de samme ting, eller ikke føler os lykkelige. De Ni Kraftfelter uddannelsen tager effektivt fat i essensen i hvert livstema, og hjælper dig til at få balance og mere succes i dit liv.

Uddannelsen er en kombination af undervisning, øvelser og selvstudie. På den måde får du det optimale udbytte af forløbet, og lettere ved at integrere alle aspekterne af De Ni Kraftfelter i dit liv. Uddannelsen er en læring i livet, hvor du kan bruge din hverdag til at øve dig, uanset om du er på arbejdsmarkedet, arbejdsledig eller går hjemme.

Vi er allesammen forskellige steder i livet, med hver vores udfordringer. På uddannelsen lærer du at lytte til dine grænser, og derfor er det også vigtigt, at du deltager på dine egne præmisser. Uddannelsen bliver bygget op omkring deltagerne og tager udgangspunkt i den enkeltes situation.

Den indsigt du opnår på uddannelsen, vil du kunne bruge på alle områder i dit liv. Du vil kunne løse konflikter i dit parforhold, og bedre håndtere de udfordringer I eventuelt har. Du vil kunne tackle udfordringer på arbejdet på en ny og mere hensigtsmæssig måde. Uddannelsen er fyldt med konkrete værktøjer til personlig udvikling, der er lette at integrere i hverdagen. Kort sagt vil du få en livsforståelse og bevidsthed, som kan gøre alle aspekter af dit liv lettere.

Uddannelsen er for dig, som er klar til at tage ansvar for dit eget liv, og samtidig leder efter nye og effektive metoder til at skabe positiv udvikling og succes. Alle mennesker oplever at sidde fast i problematikker eller udfordringer, som er svære at håndtere. Det kan være svært at afkode sine egne problemer og gøre noget ved dem. Igen og igen falder vi tilbage i gamle handlemønstre og rutiner.

Du kan tage uddannelsen som en investering i dit eget liv, og derved styrke din egen vækst og opnå en langt højere bevidsthed, som vil fortsætte med at vokse resten af livet. Uddannelsen er samtidig en effektivt opkvalificering i dit arbejdsliv, og har stor relevans uanset hvilket erhverv du er i.

Tidligere deltagere har oplevet at de:

- Er kommet ovenpå i raktfart efter sygemelding med stress
- Har fået et markant bedre forhold til deres børn
- Har sluppet bekymringer og indre stress
- Står bedre fast i sig selv
- Har fået mere indre ro
- Har sluppet social angst
- Har fået øget selvværdet
- Har fået større succes i arbejdslivet

Det er for dig...

Som gerne vil skyde genvej i livet, og er træt af kampene og bekymringerne. Du vil gerne lære dig selv bedre at kende, og du ved, at livet har mere at byde på, end det du oplever nu.

Den eneste forudsætning for at deltage på uddannelsen er, at du har lyst til at udvikle dig og mulighed for at komme til Aarhus én gang om måneden i ni måneder.

Er du allerede coach, terapeut, behandler, underviser eller arbejder du med HR eller ledelse, er uddannelsen helt sikkert noget for dig. Du får et genialt supplement til din nuværende kunnen, der vil løfte dit niveau på alle områder. Den nye viden og de nye redskaber kan let integreres med dine nuværende kompetencer, og vil stille dig endnu stærkere.

Hvis du er et sted i dit liv, hvor der sker en større ændring, som at du skal skilles (eller overvejer at blive skilt), ønsker et karriereskift, er gået på efterløn eller måske har mistet dit arbejde, så kan uddannelsen være en fantastisk mulighed for at komme bedst muligt videre.

Der er pt. lukket for tilmelding

Skriv dig på venteliste, så får du besked når der åbnes for tilmelding til næste hold.

>>>>>>> skriv dig op her <<<<<<<

Uddannelsen strækker sig over 9 måneder, med én undervisningsdag i Aarhus hver måned. (Kommer du fra Sjælland? Ingen problem, du kan nå frem inden kl. 10 og hjem samme dag.)

Prisen for hele uddannelsen kr. 19.400 kr.


(Kurset er rettet mod private, hvis du ønsker at købe kurset gennem din virksomhed eller arbejdsplads, pålægges der moms. Dette SKAL oplyses ved tilmelding.)

Skriv dig på venteliste, så får du besked når nye datoer offentliggøres!

Prisen inkluderer undervisning, materialer, kaffe/te og lidt lækkert om eftermiddagen. Du kan som lønmodtager måske benytte dig af den såkaldte “lønomlægning”. Det betyder at du kan få uddannelsen skattefrit igennem din arbejdsgiver. Det kræver blandt andet at uddannelsen er relevant for dit arbejde. Du kan kontakte www.skat.dk for mere information.

Næste uddannelse starter 8. september (alle kursusdage er lørdage)

Modul 1: 8. september - Luk op for din livsenergi

Modul 2: 6. oktober - værdier - dit fundament i livet

Modul 3: 3. november - slip begrænsende overbevisninger

Modul 4: 1. december - Lær af dine erfaringer og træk det bedste ud af alt

Modul 5: 12. januar (2019) - Kærlighed - nøglen til frihed

Modul 6: 9. februar - Meditaition - find din indre ro

Modul 7: 9. marts - Spiritualitet - easy is right

Modul 8: 6. april - Lev din drøm - vær autentisk i alt hvor du gør

Modul 9: 4. maj - Lyset - træd frem som den du er

Jeg må sige, at trods mine tanker omkring "endnu en uddannelse" så har den levet op til sit navn De Ni kraftfelter. Det er en fantastisk rejse gennem de 9 kraftfelter - Livsenergien vender tilbage med fornyet kraft, energi og mod.

Der er masser af intensitet, indre power og energi i uddannelsen - og det mærkes tydeligt i måden Sagar underviser på, at hun formidler ud fra en stor visdom og erfaring. Uddannelsen er en god kombination af teori, praktiske og fysiske redskaber. Effekten er stor, og du mærker hver gang du tager et bevidst skridt, - og du tør at tage næste skridt da Sagar følger dig omsorgsfuld gennem alle kraftfelterne. Lene Kirk

Sagar formår at videregive dyb visdom og psykologiske teorier med en lethed og lige til at anvende. Så vild en indre rejse og transformation så det er vanskeligt at sætte ord på - det skal opleves! Berit Pedersen

“De Ni Kraftfelter uddannelsen er den bedste uddannelse der findes i personlig udvikling”. Charlotte Bruland

Efter søgen på nettet besluttede jeg at følge Sagar's De ni kraftfelters uddannelse. Et strukturet forløb der måske kunne sætte begreber, metoder og udfordringer i den "indre verden" i et system så teknikeren i min mave også blev tilfredsstillet. Det fremstod ihvertfald langt bedre end enkeltstående flyvske dagskurser, og samtidig i en form der fremstod skrællet for "helligt / frelst" indhold.

Nu er uddannelsen afsluttet, og kort fortalt har forløbet indfriet og på alle måder overgået alle forventninger. Der et ikke et sekunds tvivl om at jeg valgte rigtigt. Det jeg har oplevet det som, er en sikker indføring i stoffet - til et niveau hvor det danner en kraftfuld base der kan bygges videre på. Går man ind i arbejdet kommer der betydelige resultater, det starter men ens egen energi, selvopfattelse- og ledelse, men det ripler videre til ens omgivelser - familie og arbejdsrelationer. Når alt dette er sagt er der ekstra super bonus ved uddannelsen - medkursisterne. Det at møde en række super autentiske mennesker, der har indgående lyst til at udvikle sig, giver ekstra motivation og inspiration. Har man lyst til selvudvikling kan jeg kun varmt anbefale Sagar's uddannelse i De Ni Kraftfelter." Carsten Sloth Nielsen

Modul 1 - KREATIVITET, luk op for din livsenergi

Livsenergien er grundessensen til alt hvad vi foretager os i vores liv. Hvis du ikke har adgang til din indre livsenergi, kan rigtig mange ting blive mere besværlige end nødvendigt. På dette modul vil vi arbejde med at åbne op til din indre kraft, og mærke hvad det virkelig vil sige at være i kontakt med din livsenergi.

* Få kontakt til din livsenergi (og mere overskud i nuet)

* Forstå hvorfor 90% af alle mennesker lukker ned for deres livsenergi, (og lær hvordan du kan hjælpe dig selv og andre til at åbne op)

* Sådan skaber du et ægte flow i dit liv.

Modul 2 - VÆRDIER, find din ægte rigdom

Mange mennesker bygger deres liv på tilfældigheder og på at opfylde andres behov. På dette modul stiller vi skarpt ind på, hvad dine egne behov er, og hvilke værdier du gerne vil basere dit liv på. Du vil få indsigt i hvordan du finder frem til dine værdier, og hvordan du kan begynde at ændre dit liv, så du får dine behov opfyldt, og på den måde i bliver et harmonisk og lykkeligt menneske.

* Hvad er ægte rigdom for dig ?

* Du får redskaber til at spotte dine (og andres) værdier

* Forstå dine værdier og find ud af, hvordan du kan integrere dem i dit liv

Modul 3 - TRANSFORMATION, letting go of the past

Alle mennesker har handlemønstre og begrænsende overbevisninger med sig fra deres barndom. Nu er det tid til at kigge tilbage i tiden, og få gjort op med de ubevidste overbevisninger, som holder dig fast i dit liv. Du vil lære at se hvor dine begrænsninger ligger ,og hvor de kommer fra. Du vil også lære hvordan du kan slippe dem, og på den måde blive mere fri til at være den du er.

* Effektive metoder til at slippe begrænsende overbevisninger

* Lær hemmeligheden bag alt hvad der holder os fast i fortiden

* Forstå egoets rolle i dit liv, (og hvorfor det afskyr udvikling)

Modul 4 - THE DEEP, fra viden til visdom

Lær hvordan du kan vende enhver situation til din fordel, og forstå hvorfor du får de udfordringer du møder i livet. Det er tid til at bringe den spirituelle del af læren ind på uddannelsen, og du vil få en dyb indsigt i, hvordan du kan bruge universet til at gøre dit liv endnu mere spændende og mangfoldigt. På modulet får du indsigt i de vigtigste spirituelle virkemidler, og du lærer hvordan du kan arbejde sammen med universet i stedet for i mod.

* Åbn op for din visdomskilde

* Lær hvordan du kan vende udfordringer eller problemer til din fordel

* Derfor tiltrækker du de samme udfordringer igen (og igen)

Modul 5 - DE TO POLER, nøglen til frihed

Vi har alle en feminin og maskulin side. Men langt de færreste er klar over, hvor stor en rolle disse sider spiller for de valg vi træffer. De fleste mennesker har ubalance i den feminine og maskuline side. På dette modul skal vi finde ud af, hvad din indre kvinde og indre mand har brug for, og hvordan du kan tilfredsstille begge sider i dig selv. Når du bliver bevidst om det, kan du undgå rigtig mange frustrationer, fejldisponeringer og misforståelser.

* Få kontakt til din feminine og maskuline side

* Sådan får du balance i dit liv

* Forstå årsagen til utilfredshed og manglende glæde

Modul 6 – MEDITATION, autentisk nærvær

Multitasking, stress og karriereræs er alt sammen en del af de flestes hverdag. Nu er det tid til at lære, hvordan du kan blive mere nærværende, og på den måde få mere ud af livet. Vi skal arbejde med at at stå bedre fast, blive bedre til at lytte til os selv og finde ud af hvad du kan gøre i dit liv, så du ikke mister dig selv. Hvis du oplever at andre overskrider dine grænser, eller det er svært at få sagt fra, vil du på dette modul få effektive redskaber, som hjælper dig til at blive tro mod dig selv.

* Lær at finde din indre ro

* Nærvær kontra multitasking

* Sådan implementerer du meditation i alt hvad du gør

Modul 7 - SPIRIUALITET, easy is right

Hvornår kæmper du og kræver din ret, og hvornår flyder du med i livet? Der er stor forskel på de to ting, og på dette modul vil du lære, hvordan du i højere grad kan flyde med, og bruge livet som din legeplads. Det at leve et spirituelt liv, betyder nødvendigvis ikke at du skal være på en bestemt måde, eller gøre noget bestemt, men snarere at du har lyst til at udvikle dig og bruge de muligheder som livet tilbyder.

* Få det ultimative flow i livet

* Forskellen på at kæmpe og flyde med

* Lær at bede om hjælp og forstå universets love

Modul 8 - KARRIERE, lev din drøm

De fleste mennesker kender til at sidde fast i en følelse, eller en stemning som de bare ikke kan slippe af med. Måske er der en person som prikker til dig, og fra at have været i godt humør, er du nu sur resten af dagen. Hvorfor sker det, og hvordan kan du på få sekunder slippe den negative følelse? Det er en af de spændende ting vi skal lære på dette modul. Vi skal også se på hvilke drømme og ønsker du har til livet. Måske ved du slet ikke hvad du længes efter, eller hvad du har lyst til. Det tid til at stoppe op, og finde ud af hvad dit potentiale er, og hvordan du bedst kan udnytte det.

* Sidder du fast i din fortid?

* Sådan kommer du ud af en fastlåst følelse

* Få kendskab til traumespiralen og find dine ressourcer

Modul 9 - LYSET, træd frem som den du er

På dette sidste modul er det tid til at fokusere på, om du er klar til at stå frem som den du er. Du har på nuværende tidspunkt været igennem otte intense og spændende måneder, og meget er sikkert forandret i dit liv, og i måde at se dig selv på. På dette modul opsummerer vi essensen fra alle modulerne og ser på, hvordan du bedst kan bruge din nye viden og stå frem som den du er.

* Sådan lever du autentisk

* Hvad har du lært, og hvordan kan du fremadrettet bruge din nye indsigt

* Afslutning og overrækkelse af uddannelsesbevis

De Ni Kraftfelter Level 1 er en grunduddannelsen, hvis du herefter ønsker at gå endnu dybere ind i kraftfelterne, er det muligt at tage overbygningen på uddannelsen - Level 2 - og uddanne dig til De Ni Kraftfelter mentor. (Læs mere her).

VILKÅR:

  • Du er sikret en plads på kurset, når kursusgebyret eller første rate er modtaget
  • Hele kursusgebyret skal betales på én gang med mindre andet aftales skriftligt. Når kurset er påbegyndt refunderes det ikke, da det ikke er muligt for en anden kursist at overtage din plads.
  • 30 dage før uddannelsens start, er din tilmelding bindende og det fulde beløb skal betales.
  • Betaler du via rater, skal samtlige rater og det fulde kursusgebyr betales inden uddannelsen er afsluttet.
  • Det er muligt at betale i to rater af kr. 7.750,- tre rater af kr. 5330,- eller ni rater af kr. 1800,-
  • Ratebetaling skal aftales ved tilmelding, og første rate eller depositum skal betales inden uddannelsens start.
  • Kurset er rettet mod private, hvis du ønsker at købe kurset gennem din virksomhed eller arbejdsplads pålægges der moms. Dette SKAL oplyses ved tilmelding.
  • Når du tilmelder dig kurset optages du automatisk på vores nyhedsbrevs liste. Du kan til enhver tid framelde dette.