Book et foredrag i dag

  • Giv afdeling et fælles sprog
  • Konkrete redskaber og inspiration
  • Fælles forståelse for f. eks forandringer
  • Sagar er den højest evaluerede underviser på Teknologisk Institut
  • 4.82/5 (721 evalueringer) (Teknologisk.dk)
  • Altid i øjenhøjde og let anvendelige redskaber
Det var en megainspirerende eftermiddag, og ”grøn bane” konceptet tror jeg helt sikkert vi kommer til at snakke meget om.
Jeg har allerede fået en besked fra min ”grønne buddy” med ønsket om en fantastisk mandag og sender helt sikkert en ”grøn” besked retur til hende. Det bliver en daglig ting fremefter 😊

Dorte

Receptionist. Penta Advokaterne

Øget værdi og fællesskab

Vil du inspirere dine kolleger, kunder eller venner af huset, så er et foredrag med Sagar Constantin et sikkert valg. Hun giver med garanti deltagerne ny indsigt og redskaber til at skabe en endnu bedre hverdag. Sagar er top evalueret underviser og foredragsholder og modtager konstant ros for sin måde at formidle på. Der er altid masser af nærvær, gnist, humor og viden formidlet i øjenhøjde.

Et foredrag med Sagar, er en god måde at give afdelingen et løft og indsigt i et udvalgt emne. I forbindelse med forandringer, er det oplagt at booke Sagar, så du får alle bedst mulighed med igennem forandringerne fra starten.

Kom på grøn bane

De er alle vegne dem, som spreder NEGATIV energi, og dem som ikke gør! Fakta er, at den dårlige stemning spreder sig tre gange så hurtigt som god stemning. Så hvad stiller du op, når du skal arbejde sammen med en ”negativ kollega”?

Vil du vide, hvordan du kan træne din hjerne til at se muligheder frem for begrænsninger? Og vil du vide hvad der styrer langt de fleste beslutninger – uden at det er det mest hensigtsmæssige? Til dette foredrag får du indsigt i hvordan hjernen træffer beslutninger, hvor meget “klog hjerne” du har til rådighed hver dag og hvad der skal til for at blive lige så positiv som Ole Henriksen (eller lidt mindre, hvis du vil nøjes). Du vil finde ud af hvad der skal til for at lave en langsigtet adfærdsændring (og det gælder også slankekure og andre gode intentioner!)
Her får du et foredrag, hvor du får rørt lattermusklerne og måske får et lille wake-up call i forhold til hvordan du påvirker andre!

Stå stærkt i forandringer

Vil du lære at håndtere forandringer med ro og overskud? Og vil du have effektive redskaber til at styrke din arbejdsglæde og forståelse for dig selv og andre?

Hvad sker der med dig, når nye digitale teknologier indføres på din arbejdsplads? Tager du imod med åbne arme, eller forholder du dig en smule kritisk? Nye arbejdsgange kan åbne op for mange potentialer, men det stiller store krav til vores evne til at omstille os.

Foredraget giver dig de rette redskaber og viden, så du får mere ro og overskud til at håndtere udviklingen.

Du vil lære at træne din hjerne til at se muligheder frem for begrænsninger, forstå hvad der skal for at komme godt med igennem forandringer.

Effektiv kommunikation - også med dem, som ikke ligner dig

Det at kende til ens egen og andres persontype er et effektivt redskab til både at skabe forståelse for sig selv, men det giver også en unik mulighed for at skabe en langt større forståelse for andre.

Alle mennesker har præferencer i forhold til deres adfærd og måde at agere på i forskellige situationer. Det er altid lettest når vi har overskud og tid, men hvordan agerer du under pres eller når I ikke er enige? <br />Når vi lærer vores persontype at kende er det lettere at handle hensigtsmæssigt og forstå reaktionsmønstre, og derved undgå konflikter. Når du ved hvilken persontype du er, og kender til de træk som gør sig gældende, vil du bedre kunne forstå dig selv, men også blive i stand til at arbejde på de sider af dig selv, som ikke er så veltrænede. Det at kende til persontyper, giver ikke bare en forståelse for vores egne præferencer, det hjælper til at forstå hvor forskelligt vi arbejder, kommunikerer og prioriterer. Kendskabet til persontyper kan både hjælpe den interne kommunikation, samarbejdet med kunder og kolleger, samt forståelsen for hinandens forskelligheder. Foredraget kan tilrettelægges ud fra Essens profilerne, som er et gratis redskab eller DISC profil, som koster pr. deltagerprofil, hvis det ønskes.

Work / Life balance - i en tid hvor mulighederne er mange

Det kan være en svær balancekunst at skelne mellem arbejde og fritid, hvornår skal jeg stå til rådighed og hvornår har jeg fri? En ting er hvad uret siger, men kan du lægge arbejdet fra dig i når du går hjem?

Den teknologiske udvikling betyder, at man nemt kan tage sit arbejde med sig hjem. Det er smart for mange, men det betyder også, at opdelingen mellem arbejde og privatliv sløres. Det er derfor vigtigt med balance. Arbejde og privatliv behøver nemlig ikke være hinandens modsætninger, tværtimod. Work-life balance handler netop om at tage kontrol og skabe tid til arbejde, familien og vennerne, personlig udvikling og aktiviteter. Tag kontrol – skab balance.

Til dette spændende foredrag vil vi også komme omkring værdier, som er vigtige at kende til, for at kunne prioritere i sin hverdag.