Sagar Constantin

Sagar Constantin er blandt Danmarks højest evaluerede foredragsholdere og undervisere. Hun er fast underviser på flere kurser hos Teknologisk Institut og kan også bookes direkte af virksomheder som ønsker kurser og foredrag. (Du sender bare en mail).

Sagar har været ejer af flere succesfulde virksomheder. Hun er forfatter til syv bøger, hvoraf tre af dem er udgivet i USA. Hun har gennem de sidste 22 år undervist og holdt foredrag for tusindvis af begejstrede tilhørere. Hun inspirerer med sit intense nærvær og sin positive udstråling.

Sagar’s foredrag og undervisning bygger på en dyb viden om, hvad der skal til for at mennesker udlever deres fulde potentiale, uanset om det sker gennem forandringsledelse, konflikthåndtering, kommunikation eller personlig transformation. Hun har deltaget i uddannelser og kurser over hele verden. Sagar er certificeret i JTI og Disc.

Som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1 kender hun de dagligdags udfordringer, man som leder løber ind i. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring kombineret med en evne til at formidle sit budskab i øjenhøjde med stor passion og smittende energi gør, at tilhørerne altid får konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.

Erfaring

Sagar har 23 års erfaring som foredragsholder og underviser. Hun underviser både i Danmark og udlandet. Hun har tidligere arbejdet på TV2 og DR som producer. Sagar uddannet psykopetapeut med speciale i bevidsthed og personlig udvikling , og certificeret i JTI og DiSC. Hun er certificeret på innerMBA i USA.

innerMBA

Har udviklet flere koncepter og uddannelser indenfor personlig udvikling. Heriblandt den helt nye lederuddannelse innerMBA som lanceres i efteråret 2023. InnerMBA stiller skarpt på hvordan ledere kan blive klædt på til fremtidens krav indenfor ledelse. Den balancere de ydre færdigheder med de indre for at styrke de vigtigeste aspekter i det personlige lederskab.

Forfatter

Er forfatter til syv bøger, heriblandt en bestseller som er udgivet på seks sprog og tre bøger der er udgivet i USA. De engelske bøger findes også som lydbøger på blandt andet Mofibo. Sagars seneste fagbog er ``Klog på forandring``. Den er praksisnær og med fokus på hvad der sker inde i mennesker når de møder forandring.

Høj kvalitet hver gang

Sagar er den højest evaluerede underviser på Teknologisk Institut med et gennemsnit på 4,82 ud af 5 med 741 vurderinger. Hun underviste over 2250 mennesker i 2022 i Danmark, og underviser også for NEXT MBA som er en internationalt online kursus platform.

Foredragsholder og underviser

Er foredragsholder med ry for at være stærkt inspirerende og gavmild. Hun lægger stor vægt på at gøre en forskel for den enkelte deltager og leverer viden og redskaber som både kan bruges på arbejde og derhjemme. Sagar tager udgangspunkt i deltagernes hverdag og har en unik evne til at gøre kompleks stof letforståeligt og brugbart.

Kunder

Blandt Sagar’s kunder kan nævnes LEGO, Novo Nordisk, Vestas, Bech-Bruun, TORM, Neas, Creuna, Accuro, Rigshospitalet, Region Sjælland, Aarhus universitet, MAPP, Plejehjemmet Lergården, NIKKB, GLS, Aarhus Universitets forskningsfond, Psykiatrien i Fredericia, Sundhedshuset i Give, Udvikling og forenklingsstyrelsen, beskæftigelsesministeriet, JN Data, DI, DR, TV2, Leth Beton, Kræftens bekæmpelse og Danske Commodities.