Erfaring

Sagar har 23 års erfaring som foredragsholder og underviser. Hun underviser både i Danmark og udlandet. Hun har tidligere arbejdet på TV2 og DR som producer. Sagar uddannet psykopetapeut med speciale i bevidsthed og personlig udvikling , og certificeret i JTI og DiSC. Hun er certificeret på innerMBA i USA.

innerMBA

Har udviklet flere koncepter og uddannelser indenfor personlig udvikling. Heriblandt den helt nye lederuddannelse innerMBA som lanceres i efteråret 2023. InnerMBA stiller skarpt på hvordan ledere kan blive klædt på til fremtidens krav indenfor ledelse. Den balancere de ydre færdigheder med de indre for at styrke de vigtigeste aspekter i det personlige lederskab.

Forfatter

Er forfatter til syv bøger, heriblandt en bestseller som er udgivet på seks sprog og tre bøger der er udgivet i USA. De engelske bøger findes også som lydbøger på blandt andet Mofibo. Sagars seneste fagbog er ``Klog på forandring``. Den er praksisnær og med fokus på hvad der sker inde i mennesker når de møder forandring.

Høj kvalitet hver gang

Sagar er den højest evaluerede underviser på Teknologisk Institut med et gennemsnit på 4,82 ud af 5 med 741 vurderinger. Hun underviste over 2250 mennesker i 2022 i Danmark, og underviser også for NEXT MBA som er en internationalt online kursus platform.

Foredragsholder og underviser

Er foredragsholder med ry for at være stærkt inspirerende og gavmild. Hun lægger stor vægt på at gøre en forskel for den enkelte deltager og leverer viden og redskaber som både kan bruges på arbejde og derhjemme. Sagar tager udgangspunkt i deltagernes hverdag og har en unik evne til at gøre kompleks stof letforståeligt og brugbart.

Kunder

Blandt Sagar’s kunder kan nævnes LEGO, Novo Nordisk, Vestas, Bech-Bruun, TORM, Neas, Creuna, Accuro, Rigshospitalet, Region Sjælland, Aarhus universitet, MAPP, Plejehjemmet Lergården, NIKKB, GLS, Aarhus Universitets forskningsfond, Psykiatrien i Fredericia, Sundhedshuset i Give, Udvikling og forenklingsstyrelsen, beskæftigelsesministeriet, JN Data, DI, DR, TV2, Leth Beton, Kræftens bekæmpelse og Danske Commodities.