Erfaring

Sagar har 24 års erfaring som foredragsholder og underviser. Hun underviser både i Danmark og udlandet. Hun har tidligere arbejdet på TV2 og DR som producer. Sagar uddannet psykopetapeut med speciale i bevidsthed og personlig udvikling , og certificeret i JTI og DiSC. Hun skriver på en PhD i Transformative Business Leadership.

innerMBA

Har udviklet flere koncepter og uddannelser indenfor personlig udvikling. Heriblandt den helt nye lederuddannelse innerMBA. InnerMBA stiller skarpt på hvordan ledere kan blive klædt på til fremtidens krav indenfor ledelse. Den balancere de ydre færdigheder med de indre for at styrke de vigtigeste aspekter i det personlige lederskab.

Forfatter

Er forfatter til oote bøger, heriblandt en bestseller som er udgivet på seks sprog og fire bøger der er udgivet i USA. De engelske bøger findes også som lydbøger på blandt andet Mofibo. Sagars seneste fagbog er ``Klog på forandring``. Den er praksisnær og med fokus på hvad der sker inde i mennesker når de møder forandring.

Høj kvalitet hver gang

Sagar er den højest evaluerede underviser på Teknologisk Institut med et gennemsnit på 4,83 ud af 5 med 1048 vurderinger. Hun underviste over 3100 mennesker i 2023 i Danmark, og underviset på innerMBA i USA, samt NEXT MBA som er en internationalt online kursus platform. Sagar holder både kurser på dansk og engelsk.

Foredragsholder og underviser

Er foredragsholder med ry for at være stærkt inspirerende og gavmild. Hun lægger stor vægt på at gøre en forskel for den enkelte deltager og leverer viden og redskaber som både kan bruges på arbejde og derhjemme. Sagar tager udgangspunkt i deltagernes hverdag og har en unik evne til at gøre kompleks stof letforståeligt og brugbart.

Kunder

Blandt Sagar’s kunder kan nævnes LEGO, Novo Nordisk, Vestas, Bech-Bruun, TORM, Neas, Creuna, Accuro, Rigshospitalet, Region Sjælland, Aarhus universitet, MAPP, Plejehjemmet Lergården, NIKKB, GLS, Aarhus Universitets forskningsfond, Psykiatrien i Fredericia, Sundhedshuset i Give, Udvikling og forenklingsstyrelsen, beskæftigelsesministeriet, JN Data, DI, DR, TV2, Leth Beton, Kræftens bekæmpelse og Danske Commodities.