Vil du lære at sætte sunde grænser og stå ved dig selv?
Det kan være rigtig svært at sætte en grænse, og nogen gange endnu sværere at stå ved den. Du kender det måske selv; man vil sige nej, men kommer til at sige ja - og fortryder det bagefter. I de sidste 20 år har jeg beskæftiget mig med personlig udvikling. Jeg har hjulpet og inspireret tusindvis af mennesker. En af de udfordringer som jeg oftest møder på mine kurser er, at deltagerne ikke får sat grænser i deres liv. Det har store konsekvenser. Vi udvisker os selv, andre mister respekten for os og vores selvværd dykker. Derfor har lavet et online kursus, hvor du får konkrete redskaber til at lære at sætte grænser. Jeg ved hvor ødelæggende det er for ens livskvalitet, når vi ikke sætter grænser. Hvis du vil lære at sætte sunde grænser med god samvittighed, er du meget velkommen på kurset.
Sagar-Constantin-2-black-high-res
Sagar Constantin - underviser i fremtidens ledelse
Bliver du usikker?

Tager du dig selv i gerne at ville sige fra, men får det ikke gjort? Siger du til dig selv, at det ikke betyder noget denne gang – og at der ikke sker noget ved at du går på kompromis med dig selv.

Frygter du andres reaktion?

Hvis du siger fra, hvad sker der så? Bliver den anden vred? Bliver du talt ned til? Eller hører andre overhovedet efter hvad du siger?

Respekterer andre dig?

- eller tager de dig for givet? Kan man altid lige få dig til at tage en ekstra opgave? Eller er du den som altid rydder op efter andre fordi du ikke orker at sige noget?

Drop kompromiserne!

Vil du gerne stå op for dig selv, og stå ved dine værdier, holdninger og ideer? Så er det vigtigt at du siger til og fra - og står ved det!

Styrk dit selvværd!

Du må gerne sætte grænser, og det er vigtigt at du sætter dem. Hvis du ikke gør det mister du langsomt troen på dig selv og dit værd. Når du lærer at sætte sunde grænser, opbygger du både selvtillid og selvværd.

Alle kan lære at sætte sunde grænser!

Når vi siger til og fra begynder andre at respektere os. Vi får mere overskud og tid til det eller dem, som er vigtige for os - og langt færre frustrationer.

Skal du med?

Tilmeld dig lige nu og få glæde af kurset resten af livet!

LÆR AT SÆTTE SUNDE GRÆNSER INGEN OVERSKRIDER (OG MED GOD SAMVITTIGHED)
Grænsekurset består af fire moduler, som trin for trin gennemgår de faser, der er afgørende når du vil sætte sunde grænser.
 • 1
  FUNDAMENTET

  Forståelse for grænsepsykologien er afgørende når du skal lære at sætte sunde grænser. På modul 1 afsløres de afgørende ting der skal være til stede for at vi kan sætte grænser.

 • 2
  FORBEREDELSE

  For at kunne sætte en sund grænse, er vi nødt til at forstå de mekanismer, som trigger os til at undlade at sætte grænser. På modul 2 ser vi på psykologien bag det at sætte grænser. Her vil du begynde at forstå, hvorfor det er sværere at sætte grænser overfor nogle mennesker frem for andre. Du vil også blivet afklaret og få hjælp til at sætte dine egne grænse mål.

 • 3
  GRÆNSESÆTNING

  På modul 3 stiller vi skarpt på, hvordan du kan sætte grænser og holde fast i dem. I en ``trin for trin guide`` lærer du at sætte sunde grænser for dig selv.

 • 4
  OPFØLGNING

  Når grænsen er sat, får mange dårlig samvittighed eller kommer til at give efter. På modul 4 får du hjælp til at holde fast i dine grænser, også selvom det er svært.

Er du klar til at lære at sætte grænser og stå mere op for dig selv?
Invester i dig selv og din trivsel. Glæd dig til at sætte grænser og stå endnu mere ved dig selv. Du får gennemtestede redskaber, en trin for trin guide, arbejdsark du kan downloade og en stor psykologisk viden.
Køb kurset nu
4 moduler fyldt med viden og konkrete redskaber
På kurset får du:
Modul 1

* Det psykologiske fundament for at du kan sætte grænser
* Forstå hvad der holder dig tilbage
* Det betyder grænser for respekten for dig
* Slip det misforståede hensyn
* Få friheden til at sætte grænser

Modul 2

* Trin for trin guide til grænsesætning
* Sådan starter du med at sætte grænser
* Hvad der er afgørende at vide, inden du sætter grænser
* Årsagen til at grænsesætning fejler for de fleste (og hvordan du undgår det)

Modul 3

* Sådan sætter du grænser ingen overskrider
* den bedste måde at kommunikere en grænse
* Brug dit kropssprog rigtigt
* Find din balance og stå ved den
* Drop undskyldningerne

Modul 4

* Sådan står du fast når du har sat en grænse
* Sig farvel til dårlig samvittighed
* Strategien til at lykkes med grænsesætning på den lange bane

Køb nu og lær i dit eget tempo!
kr.997,-
Over 2 timers videooptagelserOver 2 timers videooptagelser
Download øveksesarkDownload øveksesark
To Bonus videoerTo Bonus videoer
Køb lige her!

Hvor længe har jeg adgang til kurset

Du kan se og gense kurset lige så ofte du vil. Du kan se det online eller downloade det. Hvis kurset skulle blive fjernet fra serveren, får du besked så du kan nå at downloade det.

Hvor lang tid tager kurset?

Der er fire moduler på kurset og i alt fire timers video. Efter hvert modul er der øvelser, som kan hjælpe dig med at implementere det lærte. For at få fuldt udbytte af kurset, er det vigtigt at man øver sig. Derfor er det individuelt hvor længe det tager at gennemføre kurset. Mange vælger også at gense modulerne.

Skal jeg have nogen forudsætninger for at deltage?

Den eneste forudsætning er, at du skal have lyst til at udvikle dig. Som med alt andet, så kræver det naturligvis også at du er indstillet på at afprøve de metoder og teorier som kurser lægger op til. Jo mere du øver dig, desto bedre bliver du til at sætte grænser.

Kan jeg få pengene tilbage, hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Desværre. Alle metoder og teorier er gennemtestede og afprøvede igennem 20 år. Hvis du følger kurset og laver øvelserne er det muligt at lære at sætte grænser. Det det kræver vedholdenhed og øvelse, præcis som alt andet vi gerne vil lære.

Kan jeg downloade kurset?

Ja det kan du. Du må downloade det på din egen computer, tablet eller telefon. Men du må naturligvis ikke dele det med andre, eller lade andre kigge dig over skulderen. Din licens er personlig. Overtrædelse af dette vil medføre sagsanlæg. (Og det gider vi ikke vel ?)

Sagar Constantin
Spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om kurset er noget for dig, eller har andre spørgsmål, så skriv endelig til mig. Jeg svarer normalt indenfor 24 timer.

Kontakt Sagar
Sagar Constantin

Sagar’s dybeste passion er at hjælpe andre til at styrke deres personlige udvikling. Hun har gennem sin egen erfaring kombineret med forskning, neuroscience og kurser hos nogle af verdens bedste lærermestre udviklet sine egne kurser.  Kurserne har igennem de sidste 20 år hjulpet tusindvis af mennesker til et bedre liv med højere livskvalitet og glæde. Sagar underviser til dagligt virksomheder og coacher både ledere og medarbejdere. Med hendes online kurser er det muligt at tilegne sig værdifuld viden, som ellers kun er tilgængelig på virksomhedskurser og konferencer. Sagar sætter en stor ære i at dele ud af sin enorme viden om menneskets psykologi og er desuden forfatter til syv bøger, hvor flere er udgivet i udlandet.